Over De Fritketel

De Fritketel - Foto1Steven en Gina heten u van harte welkom in De Fritketel te Bocholt. Na een doorgedreven voorbereiding werd hun geduld begin 2014 beloond met de gedroomde locatie. Midden in het centrum, tegenover de kerk, openden ze op 1 december 2014 de deuren van hun frituur waar kwalitatieve producten, de netheid van de zaak en een vlotte bediening centraal staan.
De Fritketel - Foto2Als eerste frituristen in de buurt kozen Steven en Gina voor een friteuse uitgerust met het innovatieve “transfersysteem”. Dit automatische voorbaksysteem kan tot 10 kg friet in één keer verwerken en staat garant voor een constante kwaliteit. Zeker in de spitsuren is dit een enorm voordeel. Door een computergestuurd hefsysteem komen de voorgebakken frieten automatisch omhoog zodra de geprogrammeerde baktijd verstreken is. Hierdoor ligt de focus in de bediening meer dan ooit op de klant en de bestellingen.
De Fritketel - Foto3Bij De Fritketel hebt je meerdere zitplaatsen om te komen eten of kan je kiezen voor afhaal en lekker thuis genieten. Kom zeker eens proeven van de lekkere frietjes en huisgemaakte specialiteiten zoals stoofvlees, goulash en verse tartaar. Ook voor broodjes kan je bij De Fritketel terecht!